" "

Så kan vi hjälpa dig

Vill du ha en hjälpande hand en kort stund, eller vill du att vi tar hand om hela processen? Vi löser det. Oss kan du alltid räkna med och vi hjälper självklart allt från privatpersoner till företag.

Bohagsflytt

Som privatperson är en flytt ofta mycket tidskrävande och fysiskt påfrestande. Våra medarbetare har dock gjort det i många år och vet precis hur det ska göras så effektivt som möjligt.

img

Företagsflytt

Oavsett om det handlar att flytta från ett kontor eller från en butik kan vi hjälpa er. Vi är självklart väldigt varsamma med era möbler och produkter och gör allt vi kan för att ni så snart som möjligt ska kunna vara igång med er verksamhet igen.

img

Röjning

Vid en flytt tenderar det att en hel del saker som ska slängas kommer fram. Vi röjer undan och samlar allt från möbler till elektronik och ser till att det slängs där det ska slängas.

img

Städning

Efter en flytt vill man sällan ställa sig och städa den gamla bostaden eller lokalen. Det ordnar vi. Vi ser till att det görs ordentligt och grundligt, så att den som ska flytta in härnäst välkomnas till en ren och fräsch plats.