" "

Vi är Mr Paul Flytt och Städning

Vi på Mr Paul Flytt och Städning är ett rivigt gäng som tar våra uppdrag på största allvar. Vårt företag tror på nyttan av att alltid arbeta för kundens bästa. Vi säkerställer det genom att ha duktiga medarbetare och trygga anställningsvillkor, och vi ska alltid vara det företaget man kan lita på. Trygga avtal med våra kunder är något vi sätter fokus på när det gäller att bygga förtroende.

Vårt motto är kundens behov

Med erfarenhet och djupt intresse för branschen kan vi skapa flexibla lösningar i situationer i samband med er flytt. Vi för alltid en dialog med vår kund så att alla är med i processen. När du hör talas om Mr Paul Flytt och Städning vill vi vara förknippade med ord som kvalitet och kontroll. Vårt team har god kunskap om hur en flytt ska göras för att vara så effektiv som möjligt, och vi ser till att inte ta längre tid på oss än vad som behövs för att bli helt färdiga.

Några av våra projekt

Du köper vår kompetens

Som kund betalar du för vår kompetens och vår uppgift är att vi levererar det du behöver. Vi kan hjälpa er med allt inom flytt, såsom att dels transportera, lyfta tunga föremål och packa ihop dina möbler – men vi kan också se till att hjälpa er med städningen så att ni slipper den omständliga biten. Med ett team som innehar all den breda kunskapsbanken blir det lätt för våra kunder att få den hjälp och expertis de behöver. Varmt välkommen till oss på Mr Paul Flytt och Städning!